My Journey..:)


27 May 2011
Nikah n Sanding..:)
4 June 2011
Jemput menantu at Melaka
2011
dah berurut sebnyak 2x,actually baru start nak baby after raya (Sept 2011).
2012
March 2012 start jumpa doctor pakar
masalah yg dihadapi:
TELUR TIDAK MATANG
1St cycle
clomid 50g-failed
2nd cycle
clomid 100g + suntikan besarkan telur on 9/5/2012-positive on 9 June 2012(xtau brape Minggu)
14july keguguran
-Berurut selama 2 hari di kg
-August(berurut di Klang)
3th Cycle
clomid 100g + suntikan pecahkan telur telur on 12/9/2012-Failed(period on 30/9/2012 -5/10/2012)
Stop treatmnt ..
6/10-berurut ngan cik esah
8/10-ad kuar drah fresh n lendir,sekali shaja.
5/11/2012-12/11/2012 failed- period this morning:)-delay 5 days.
2013
12/01/2013-Positif n soon to be mommy..;)


2015

8/04/2015-50g clomid dgn Dr Zambri Failed telur hanya dlm 15mm

15/05/2015-100g ambil dari klinik panel result positif 15/06/2015


Doakan ikatan cinta kami

Daisypath Anniversary tickers

My little Prince Charming

Lilypie First Birthday tickers

Aamily NurSyifa

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 1 July 2015

Alahan bermula-6 minggu

Semalam alahan muntah2 ak betul2 teruk smapi muntah keluar kuning2 pahit.Pagi tu ak kuatkan semangat juga tuk g keje walau lidah pahit sgt2,tu pun ak smpai lmbt dlm kul 10,kul 11 ak dh mnta balik dgn bos sbb ak betul2 xlrt muka bos ak mcm muka mcm cuka ak buat derk je.Otw balik ak muntah dlm kete habis karpet kete ak muntah xhenti2 sampai sakit perut nsib baik lampu merah time tu.


Ya Allah ak rasa alahan ak mcm syifa dulu.smlm ak ckp kt hubby 'abg klau teruk mcm syifa,ckupla 2 anak kita.....dia bleh diam je xde respon,geram betul..

Syifa plak Ya Allah betul2 menguji kitaorg ni asik menagis aje semua serba xkena.adooii org2 tua ckp budak nk dpt adik mmng mcm tu.

Ya Allah kuatkan la semangat ak,dan kurangkan alahan ak jgn la seteruk mcm syifa dulu.sian anak n husb ak ni.