My Journey..:)


27 May 2011
Nikah n Sanding..:)
4 June 2011
Jemput menantu at Melaka
2011
dah berurut sebnyak 2x,actually baru start nak baby after raya (Sept 2011).
2012
March 2012 start jumpa doctor pakar
masalah yg dihadapi:
TELUR TIDAK MATANG
1St cycle
clomid 50g-failed
2nd cycle
clomid 100g + suntikan besarkan telur on 9/5/2012-positive on 9 June 2012(xtau brape Minggu)
14july keguguran
-Berurut selama 2 hari di kg
-August(berurut di Klang)
3th Cycle
clomid 100g + suntikan pecahkan telur telur on 12/9/2012-Failed(period on 30/9/2012 -5/10/2012)
Stop treatmnt ..
6/10-berurut ngan cik esah
8/10-ad kuar drah fresh n lendir,sekali shaja.
5/11/2012-12/11/2012 failed- period this morning:)-delay 5 days.
2013
12/01/2013-Positif n soon to be mommy..;)


2015

8/04/2015-50g clomid dgn Dr Zambri Failed telur hanya dlm 15mm

15/05/2015-100g ambil dari klinik panel result positif 15/06/2015


Doakan ikatan cinta kami

Daisypath Anniversary tickers

My little Prince Charming

Lilypie First Birthday tickers

Aamily NurSyifa

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 23 May 2012

24 May 2012

Aduih...Pagi ni ak n husbnd lambt bgon,terkejar2 la kami bdua tkot sampai office lambat.

Skrg ni tgh menghitung hari untuk Cik P dtg..ermmmmmmm wait n see,hrp2 dtg mcm normal xlambt..:)

Persoalan Yang Aku Dah Bosan Menjawab...:(

Hari nie mcm biasa kerja di office xterlalu banyak,tapi ak wat2 busy je..hehehehehe
Tiba2 ada sorang kakak ni masuk dan suruh ak updated  cuti kawan dia sambil tu dia datang n berbisik
pada ak ''budak kat account 2 bru je kwin tapi dh pregnant,ko ble lagi??Tersentak hati aku,tapi aku buat2 macam xrasa pape just senyum n ckp saya ''coming soon kak'' tp dlm hati ni Allah saje yg tahu..