My Journey..:)


27 May 2011
Nikah n Sanding..:)
4 June 2011
Jemput menantu at Melaka
2011
dah berurut sebnyak 2x,actually baru start nak baby after raya (Sept 2011).
2012
March 2012 start jumpa doctor pakar
masalah yg dihadapi:
TELUR TIDAK MATANG
1St cycle
clomid 50g-failed
2nd cycle
clomid 100g + suntikan besarkan telur on 9/5/2012-positive on 9 June 2012(xtau brape Minggu)
14july keguguran
-Berurut selama 2 hari di kg
-August(berurut di Klang)
3th Cycle
clomid 100g + suntikan pecahkan telur telur on 12/9/2012-Failed(period on 30/9/2012 -5/10/2012)
Stop treatmnt ..
6/10-berurut ngan cik esah
8/10-ad kuar drah fresh n lendir,sekali shaja.
5/11/2012-12/11/2012 failed- period this morning:)-delay 5 days.
2013
12/01/2013-Positif n soon to be mommy..;)


2015

8/04/2015-50g clomid dgn Dr Zambri Failed telur hanya dlm 15mm

15/05/2015-100g ambil dari klinik panel result positif 15/06/2015


Doakan ikatan cinta kami

Daisypath Anniversary tickers

My little Prince Charming

Lilypie First Birthday tickers

Aamily NurSyifa

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 12 May 2015

upt test

Patut date period 11/5,so ak saje gatal2 nk cek 11/5 n result upt hnya timbul jalur halus kurus wrna pink.mcm xvalid je upt tu..aish upt jgn la buat harapan palsu.:-(

Repeat test sabtu ni..harap2 ada rezeki amin.

Thursday, 7 May 2015

Kuman dalam saluran kencing

Adooii dh 3 hari sakit betul perut kiri n pinggang,ingatkan nk period tapi lambat lagi datenyer.
Sbb sakit yg xtertahan g juga la klinik.cek2 rupanya kuman dlm air kencing patut la sakit mencucuk2,ingtkan proses nk jadi baby hehehe perasan terlebih sudah.

Arini ni ari ke4 dh ok skit mkn antibiotik n tahan sakit.

keje menimbun atas meje.