My Journey..:)


27 May 2011
Nikah n Sanding..:)
4 June 2011
Jemput menantu at Melaka
2011
dah berurut sebnyak 2x,actually baru start nak baby after raya (Sept 2011).
2012
March 2012 start jumpa doctor pakar
masalah yg dihadapi:
TELUR TIDAK MATANG
1St cycle
clomid 50g-failed
2nd cycle
clomid 100g + suntikan besarkan telur on 9/5/2012-positive on 9 June 2012(xtau brape Minggu)
14july keguguran
-Berurut selama 2 hari di kg
-August(berurut di Klang)
3th Cycle
clomid 100g + suntikan pecahkan telur telur on 12/9/2012-Failed(period on 30/9/2012 -5/10/2012)
Stop treatmnt ..
6/10-berurut ngan cik esah
8/10-ad kuar drah fresh n lendir,sekali shaja.
5/11/2012-12/11/2012 failed- period this morning:)-delay 5 days.
2013
12/01/2013-Positif n soon to be mommy..;)


2015

8/04/2015-50g clomid dgn Dr Zambri Failed telur hanya dlm 15mm

15/05/2015-100g ambil dari klinik panel result positif 15/06/2015


Doakan ikatan cinta kami

Daisypath Anniversary tickers

My little Prince Charming

Lilypie First Birthday tickers

Aamily NurSyifa

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 29 November 2014

Syifa is 14months..:-)




Salam semua lama dh jenguk ke blog ni..Dah bersawang tebal je.
Nak kongsi my little princess dh genap 14MONTHS.
Syukur alhamdullilah masih lagi bf tuk si kecil ni.
Syifa still lagi xberjalan,merangkat n bnyk berdiri jln sikit2 klau pegang sofa @ kerusi.
Emmm bila nk berjalan syg mama ni.
Gigi baru 4 batang.
Tapi mulut petah sgt2 dh pandai sebut " mama,ayah,mamam,bird2,cat,baby,cacak(kakak),aba(abang),nanak,nak,dapp(sedap)pinpin(upin ipin)cica(chihichacha)ayang ma ni ayat paling terharu sekali bila dia ckp camtu,ayat bodek la tu.

Syifa obses dgn UPIN IPIN yerrrr smpai botol susu pun lekat sticker upin ipin.

Belanja gambo 1 tgh tgok majalah upin ipin

si cute hehehe.






baca buku ni samapi runyai,sblom tido mesti tgok buku ni dulu hehehe